Trainingen

Voor wie last heeft van vermoeidheidsklachten, geheugenverlies, concentratieproblemen, slapeloosheid, stress, overspannenheid, burn-out, pijnklachten en piekeren.

Maar ook: Voor wie gewoon meer rust en balans in het leven wil.

Inhoud

Na de  kennismaking volgt u acht sessies lang de training. U krijgt korte lezingen, meditatietechnieken, basis yogatechnieken, zelfinzichtverwervende oefeningen en huiswerkopdrachten. Thuis maakt u opdrachten uit het werkboek en oefent u met mediteren met behulp van de CD’s waarop diverse meditatietechnieken staan. Bij voldoende animo worden terugkomavonden en stilteretraitres georganiseerd.

Het effect

U leert bewust en vanuit een milde houding in het nu leven. U leert hoe u, anders dan u gewend bent, met stress, pijn en piekeren kunt omgaan. Mediteren heeft bewezen positief effect op stress, piekeren pijnklachten, het geheugen, de concentratie en het immuunsysteem.

Tijdsbesteding

Mindfulness kan het beste geleerd worden door in de praktijk ermee bezig te zijn. Het wordt daarom aanbevolen om, het liefst dagelijks, tijd vrij te maken voor het oefenen en de huiswerkopdrachten. Tijdens de training krijgt u aanwijzingen hoe u dat kunt doen zonder al te veel tijdverlies.

Coachingstrajecten

Hoewel Mindfulness een groepstraining is, kan ook gekozen worden voor een individueel traject.
Prijzen en andere informatie kunt u per mail  opvragen op  info@selfit.nl

Bedrijfstrainingen en bedrijfsworkshops

Klik bedrijfstrainingen aan voor informatie over de workshop en de bedrijfstrainingen