Trainer

Ik heb vijftien jaar loopbaanadvieswerk gedaan voor Arbeidsvoorziening en Sociale Diensten. Na een studie psychodiagnostiek werkte ik voornamelijk voor en met langdurig werklozen.

Mijn onderwijservaring deed ik op in de jaren tachtig in het lager en voortgezet onderwijs en vanaf 2005 in het volwassenenonderwijs.

Sinds 2005 volg ik meditatieonderwijs en wijsgeerlessen bij Lama Lobsang en bezoek ik lezingen van o.a. de Dalai Lama, Tara Brach en Jonathan Faust en volgt ik retraites en trainingen bij Edel Maex, Frits Koster, Erik van den Brink, Rob Brandsma, Karin Rekvelt, Susan Gillis Chapman en bij het Tibetaanse instituut Yeunten Ling in Huy in Belgie.

In de Verenigde Staten heb ik in 2010 een trainersopleiding gevolgd bij de grondlegger van de Mindfulness, Jon Kabat-Zinn.

Recentelijk heb ik trainingen gegeven voor de Nederlandse Brandwondenstichting. De trainingen waren voor mensen met brandwondenlittekens en voor de ouders van mensen met brandwondenlittekens en er is een wetenschappelijk onderzoek aan gekoppeld dat medio 2017 gepubliceerd zal worden.

Reacties van cursisten over mijn kwaliteiten  als  trainer:

  • Je raakt snel de juiste snaar en doceert met kennis van zaken.
  • Je was duidelijk in je uitleg en gaf ruimte voor onze inbreng.
  • Ik heb je als een duidelijke en rustige trainer ervaren.
  • Ik vond het prettig om de training bij je te volgen.
  • Je bent heel open, attent en enthousiast en dat inspireert mij.

De bedrijfstrainingen geeft ik  in samenwerking met Lidy van der Stoel van Helpinghand Coaching, die als loopbaanadviseur en coach werkt en chronische stressreversal trainingen geeft .

.